FAQs

PREGUNTES FREQÜENTS

No et quedis amb cap dubte sense resoldre. Aquí et deixo un llistat de les preguntes més freqüents que et poden sorgir mentre valores formar part de la família Triple A.

Què m’ofereix el programa?

  • Activitats socioeducatives per a infants en format digital per entrenar les habilitats socials.
  • Unitats didàctiques a punt per treballar sense necessitat de material addicional.
  • Guies pedagògiques en cada activitat per descarregar.

Quina és la metodologia del programa?

Es basa en una metodologia activa, participativa i lúdica per la implicació directa dels usuaris i usuàries en la presa de decisions, pel caràcter eminentment pràctic en situacions quotidianes i socials i per realitzar-se a través del joc.

Cal tenir coneixements específics sobre la temàtica?

No necessàriament. Les activitats estan totalment desenvolupades mitjançant recursos d’àudio i multimèdia. Tanmateix es poden consultar i/o descarregar les guies pedagògiques de cada unitat per ampliar informació i disposar de recomanacions per recordar i practicar.

A qui va dirigit el programa?

El programa va dirigit a nens i nenes d’Educació Primària preferiblement en el Cicle Mitjà amb o sense dificultats d’aprenentatge i/o conducta o altres d’específiques.
No obstant això el programa pot ser utilitzat en altres cursos acadèmics i edats si es considera oportú en benefici de l’adquisició i entrenament de les habilitats socials de manera específica.

És un programa per a particulars o per a escoles?

Totes dues opcions són possibles ja que és pot utilitzar a casa a nivell particular/familiar o a l’escola dins de l’aula o en grups reduïts de reforç.

Quantes sessions inclou el programa?

S’han desenvolupat 30 activitats unitàries pensades per realitzar-ne una per setmana.

Quina és la duració de cada sessió?

Aproximadament 20 minuts en total. Amb tot però la durada de cada sessió és flexible ja que pren especial rellevància oferir als nens i nenes els temps necessari per la correcta comprensió i realització de cada activitat. En cas d’iniciar una activitat i no acabar-la, es pot recuperar en un altre moment.

S’ha de seguir un ordre determinat?

Sí, les activitats estan programades d’habilitats bàsiques a complexes. No es pot accedir a la següent activitat sense haver superat mínimament l’anterior.

Quina estructura tenen les activitats?

Les activitats es presenten sempre de manera conceptual primer, amb una pràctica a continuació i, finalment, un resultat i comentari sobre el procediment.

Com són les correccions de cada activitat?

El programa està preparat per destriar les respostes correctes de les incorrectes mitjançant uns barems estipulats. En acabar cada activitat s’obté un resultat amb la valoració corresponent comentada per àudio.

Com puc veure l’evolució dels usuaris/es?

Per una banda, a través del registre que recull dades quantitatives sobre l’execució de cada activitat i, d’altra banda, l’evolució progressiva pot ser observable qualitativament en el dia a dia quotidià dels usuaris i usuàries.

Puc repetir una activitat?

Sí, una activitat realitzada anteriorment es pot realitzar un total de 2 vegades durant la vigència de la llicència adquirida.

Durant quant de temps estan disponibles les activitats?

Les activitats estaran disponibles durant un any natural a comptar des de la data d’adquisició de la llicència.

Puc descarregar les guies pedagògiques?

Sí, les guies pedagògiques estan disponibles en cada unitat en format PDF per descarregar-se.

Quins requisits tècnics necessito?

És necessària una connexió a internet i un dispositiu amb àudio.

Com adquireixo una o vàries llicències?

Per adquirir una o vàries llicències, si us plau, dirigeix-te a l’apartat ACCEDIR del nostre web per registrar-te i escull l’opció particular (1 llicència) o escola (vàries llicències). 1 llicència = 1 accés simultàniament.

Quins són els mètodes de pagament?

Les transaccions són completament segures mitjançant passarel·les de pagament d’entitats bancàries fiables i protegides. Tots els preu inclouen IVA.

Com accedeixo al programa?

Un cop s’ha realitzat completament el registre d’usuari/a, adquisició de llicència i compra verificada, es podrà accedir al programa a través del web oficial (amb connexió a internet) amb una clau d’usuari/a i contrasenya. Triple A garanteix l’accés al programa durant un any natural amb les actualitzacions que es puguin incorporar. Triple A no es fa responsable de les dificultats d’accés a la xarxa o deficiències d’àudio.

On queden registrades les dades personals?

De conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades, LOPD (Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre) tota la informació personal facilitada de manera voluntària serà incorporada a un fitxer privat del qual cap dada serà utilitzada per tercers. Tota persona física o jurídica té dret a accedir a la informació, rectificar-la o anul·lar-la.

Amb qui puc contactar en cas de dubte?

Per a qualsevol consulta no dubtis en escriure un correu electrònic a astrid@programatriplea.com. Compromís de resposta en menys de 24h en dies laborables.